Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Vandreferie på Den Kinesiske Mur

Til fods på et af verdens mest fascinerende bygningsværker

Tag med på vandreferie, og udforsk Den Kinesiske Murs mange facetter fra flotte bjerge til Det Gule Hav og dyk ned i Kinas historie. Kom på opdagelse i Beijings charmerende gader, og smag på det lokale køkken.

Priser fra

22.990 kr.

Max. 16 deltagere

14 dages rejse

Start din rejse her

Gennem en periode på flere tusind år er der bygget forsvarsmure i Kina. I dag er indbegrebet af Den Kinesiske Mur, den mur, der blev bygget under Ming-dynastiet fra slutningen af det 13. årh. til begyndelsen af det 16. årh. for at beskytte Kina imod plyndringer fra mongolske og tyrkiske stammer.

Den 8.852 km. lange mur løber gennem tørre ørkenstrækninger og over smukke og høje bjerge. Det er en af verdens mest fascinerende bygningsværker. De dele af Den Kinesiske Mur, som vi vandrer på og langs med, er beliggende i de smukke og bjergrige egne nord for Beijing og ud til Det Gule Hav. En vandring, der giver et indblik i et enestående stykke kultur og historie.

Undervejs besøger vi små hyggelige landsbyer, flotte templer og imponerende kejsergrave. Vi slutter turen i Beijing, hvor vi bl.a. oplever Den Himmelske Fredsplads, Den Forbudte by og Peking-opera.

5 gode grunde til at rejse til Kina med Viktors Farmor:

  • Oplev den store diversitet i terræn og stand af Den Kinesiske Mur på vores 9 forskellige vandringer
  • Gå på opdagelse i Kinas hovedstad, Beijing, hvor vi bor i 3 nætter
  • Smag den populære Peking-and tilberedt på traditionel vis
  • Mærk Kinas historie, når vi besøger De Østlige Qing-grave 
  • Hør om det forunderlige liv i Den Forbudte By, når vi besøger den

Dagsprogram

  • Dag 1

    Afrejse mod Kina

    Vi flyver fra København mod Beijing lufthavn. 

    Måltider: Aftensmad på flyet

  • Dag 2

    Ankomst og første møde med Den Kinesiske Mur

    Vi ankommer til Beijing Lufthavn om morgenen og kører direkte med vores bus til Den Kinesiske Mur ved Mutianyu. Det bliver rejsens første møde med Den Kinesiske Mur.

    Den Kinesiske Mur var et massivt forsvarsværk, som blev bygget langs Kinas daværende nordlige grænse. Muren er et symbol på Kinas historiske styrke og teknologiske evner, samt centrum for rejsens vandringer.

    Vi starter vandreferien ved Den Kinesiske Mur ved Mutianyu, hvor vi tager på en vandretur på ca. 2,5 km på muren. Dele af muren er renoveret, mens andre dele er ruiner, så på alle vores vandringer må man forvente skiftende underlag. Derudover følger Den Kinesiske Mur landskabet, så man skal også forvente mange op- og nedstigninger.

    Sidst på eftermiddagen kører vi til Jingshanling, hvor vi tjekker ind på vores overnatningssted og efterfølgende sammen spiser aftensmad. 

    Dagens vandring er ca. 2,5 km.  

    Måltider: Frokost og aftensmad

    Overnatning: Jinshanling 

  • Dag 3

    De mange vagttårne ved Gubeikou

    Vi kører med vores bus til Muren ved Gubeikou. Herfra vandrer vi et af de flotteste steder ved Den Kinesiske Mur med ca. 90 vagttårne med 60-100 meters interval. Muren her er aldrig blevet rekonstrueret, men på trods af det viser den stadig, hvor prægtig den var før i tiden.

    Mens vi vandrer ser vi mange af de gamle intakte vagttårne, som netop er med til at give et godt indblik i Murens originale struktur. Vagttårnene og de bjergrige landskaber sætter en flot scene for vores vandring.  

    Ved Gubeikou har der gennem årene været udkæmpet mange kampe, op mod 130 slag siges der at være udkæmpet her, da det har en strategisk god placering. 

    Vandreturen er ca. 12 km. Undervejs spiser vi vores medbragte madpakker.

    Efter dagens vandring henter bussen os, og vi bliver kørt retur til vores hotel i Jinshanling, hvor vi spiser fælles aftensmad.  

    Dagens vandring er ca. 12 km. 

    Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

    Overnatning: Jinshanling

  • Dag 4

    Flot vandring ved Jingshanling-muren

    I dag tager vi på en flot ca. 6 km lang vandring ved Jingshanling-muren, der til tider vil være forholdsvis stejl og en smule udfordrende. Selve muren er her smukt restaureret, og underlaget er derfor ikke så ujævnt. Under vandringen ser vi her, hvordan Muren har et komplet forsvarssystem, der består af blandt andet barrierevægge, brystværn, vagttårne, kanonstillinger, skydehuller og meget mere.

    På vandringen spiser vi vores medbragte madpakker.

    Efter dagens vandring kører vi i ca. 2-3 timer ad meget smukke bjergveje til Huangyaguan - kendt som De Gule Klippers Pas pga. den gullige farve, som klipperne øst for passet får i skumringen.  

    Vi har to overnatninger i Huangyaguan i et gæstehus, og efter vi har fundet os til rette, mødes vi til fælles aftensmad.

    Dagens vandring er ca. 6 km. 

    Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

    Overnatning: Huangyaguan i gæstehus

  • Dag 5

    Vandring fra Taipingzhai til Huangyaguan

    En mere rolig dag uden meget kørsel venter os. Vi kører med vores bus til Taipingzhai, hvorfra vi skal vandre ca. 7 km til Huangyaguan-passet. På vandringen ser vi Enke-tårnet, som er et firkantet tårn bygget i sten. 12 kvinder, hvis mænd døde under konstruktionen af Den Kinesiske Mur, donerede tårnet. De fik bygget Enke-tårnet for at mindes deres afdøde mænds bedrifter.

    Efter dagens vandring er der tid på egen hånd til at bestige den anden side af dalen eller nyde de smukke og afslappende omgivelser. Det er også muligt at besøge det lille daoist-tempel Beiji eller gå en tur i den nærliggende landsby. Rejselederen står også til rådighed med ideer. 

    Senere på eftermiddagen prøver vi at finde indre ro i den ca. 500 år gamle lokale BaGua-labyrint. Det er en labyrint inspireret af det kinesiske koncept BaGua, som består af otte trigrammer, der repræsenterer forskellige naturkræfter og livsaspekter. Når man går gennem labyrinten, bevæger man sig gennem sektioner dedikeret til hver af disse trigrammer, hvilket kan hjælpe en til at opnå balance, indsigt og harmoni i livet.

    Efter vi er kommet ud af labyrinten, spiser vi aftensmad sammen.  

    Dagens vandring er ca. 7 km. 

    Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

    Overnatning: Huangyaguan i gæstehus

  • Dag 6

    De Østlige Qing-grave

    Vi starter dagen med at køre til et sted, der er ukendt for de fleste vesterlændinge - nemlig De Østlige Qing-grave.

    Her ligger 5 kejsere, 15 kejserinder og 136 kejserlige konkubiner begravet. Vi besøger de to imponerende gravkamre for Kejser Qianlong (1736-1796) og enke-kejserinde Cixi (1835-1908). Her findes også et interessant lille museum.

    Gravene er kendte for deres storslåede arkitektur, som kombinerer traditionelle kinesiske elementer med påvirkninger fra Manchu-kulturen. Området omfatter mausoleer, helligdomme, ceremonielle porte og andre strukturer, der er rigt dekoreret med skulpturer, relieffer og malerier. Desværre blev det meste af det værdifulde gravgods røvet af en nordkinesisk krigsherre i 1928.

    Efter besøget kører vi til Luowenyu-muren, der er bygget i det 14. århundrede, hvor vi tager på en ca. 4 km vandring. På grund af Murens relativt afsides beliggenhed er der få besøgende, hvilket gør det til et ideelt sted for en mere uspoleret og personlig oplevelse af Den Kinesiske Mur. Under vandringen ser vi terrasselandbruget, der grænser helt op til muren.

    Efter vandringen kører vi til Zunhua, hvor vi har én overnatning.

    Dagens vandring er ca. 4 km.

    Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

    Overnatning: Zunhua

  • Dag 7

    Langs ruinerne af Muren ved Qianshanzhai

    I dag kører vi til landsbyen Qianshanzhai, hvorfra vi vandrer op ad klippen for at besøge et tempel. Her vandrer vi langs med ruinerne af muren, og det kan ind i mellem være ret stejl. 

    Muren løber langs bjergkamme, hvilket giver en spektakulær udsigt ud over de omkringliggende dale og skovklædte landskaber.

    Vores medbragte madpakker spiser vi undervejs på en top med en meget flot udsigt.

    Efter vi er kommet ned fra højderyggene, besøger vi nogle små, hyggelige og gæstfri bjerglandsbyer, hvorefter vi har ca. to timers kørsel til vores hotel i byen Qianán. Vi har 2 overnatninger i Qianán.

    Dagens vandring er ca. 5 km. 

    Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

    Overnatning: Qianán

  • Dag 8

    Vandring på Bai Yang Yu - Marmormuren

    Hele dagen bruger vi på at vandre på Bai Yang Yu-muren, og vi vandrer ca. 10 km. Det er et overdådigt flot afsnit af muren, hvis fundament bl.a. er bygget af marmor, deraf navnet “Marmormuren”.

    Det hvide marmor, der er brugt i Muren, giver den en strålende, næsten skinnende overflade, især når solen rammer den. Afsnittet adskiller sig markant fra de typisk mørkere sten, der er brugt i andre dele af Den Kinesiske Mur. Marmorens lysende kvalitet gør også, at Muren kan ses på afstand, og det tilføjer en ekstra dimension til den naturskønne oplevelse.

    På vandringen er der nogle steder løse sten og grus, så det skal vi være opmærksomme på undervejs. Vi har medbragte madpakker, som vi nyder på Muren.

    Vi slutter vandreturen i en lille landsby.

    Efter vi er kommet ned fra vores flotte dagstur, kører vi tilbage til vores hotel i Qianán for aftensmad og overnatning.

    Dagens vandring er ca. 10 km. 

    Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

    Overnatning: Qianán

  • Dag 9

    På opdagelse i Shanhaiguan med tid på egen hånd

    Om formiddagen kører vi i ca. 2 timer til Shanhaiguan, som kun ligger fem km fra kysten og havnebyen Qinhuandao.

    Vi vandrer ca. 4 km på Muren og besøge det lokale museum. På museet får vi indsigt i Den Kinesiske Murs historie og de militære aspekter af Muren.

    Undervejs på vandreturen støder vi på Shanhaiguan-passet, hvor Muren officielt ”begynder” ifølge kinesisk tradition. Her kan du udforske den imponerende port og de massive mure, der engang beskyttede indgangen til Kina fra nord.

    Derefter bliver der tid til selv at gå på opdagelse i Shanhaiguan, som er en gammel Ming-dynasti garnisonsby fra 1500-tallet. Byen var beregnet til både soldater og civile. Meget af byens kerne er stadig bevaret med sine lave huse og smalle gader med markeder og liv.

    Vi skal bo på hotel i den gamle del af Shanhaiguan, som ligger tæt ved bymuren og et marked. Vi mødes til aftensmad på hotellet.

    Dagens vandring er ca. 4 km

    Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

    Overnatning: Shanhaiguan

  • Dag 10

    Hvor Muren møder Bohai-havet

    I dag er det vores sidste vandredag, og vi skal med bus til Jiaoshan og med liften op til toppen, hvor vi først besøger et buddhistisk tempel, men også kan nyde udsigten til Yansai-søen.

    Efterfølgende begynder vi at vandre ned. Efter ca. en times nedstigning følger vi muren forbi Shanhaiguan. Det var her, at manchuerne trængte ned i Kina i 1644 og styrtede Ming-dynastiet.

    På vandringen har vi medbragte madpakker, som vi nyder undervejs.

    På dagsturen i dag, hvor vi fortrinsvis går på Muren over fladt terræn, passerer vi både omhyggeligt passede marker med travle bønder samt et større bysamfund. Vandreturen er ca. 6 km. 

    Om eftermiddagen fortsætter vi ud til Laolongtou (Det Gamle Dragehoved), hvor Den Kinesiske Mur ender i Bohai-havet. Vandringen her er ca. 2 km.

    Efter endt tur kører vi tilbage til hotellet i Shanhaiguan, hvor der er tid til et forfriskende bad og efterfølgende en velfortjent middag.

    Dagens første vandring er ca. 6 km, og dagens anden vandring er ca. 2 km

    Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

    Overnatning: Shanhaiguan

  • Dag 11

    Beijing med Himlens Tempel og Peking-operaen

    Efter morgenmaden forlader vi vores charmerende omgivelser i Shanhaiguan og fortsætter med vores bus tilbage mod Beijing. På turen gør vi et par stop, inden vi ankommer til Beijing efter omkring fire timers kørsel. Her spiser vi frokost, inden vi indlogeres på hotellet.

    Om eftermiddagen tager vi til Himlens Tempel, som ligger en kort køretur fra hotellet. Templet er en smuk cirkelformet bygning, som i gamle dage var en af de vigtigste bygninger i kejserstaden. Det var her, kejserne kom for at bede om og takke for en god høst, og templet var derfor en vigtig brik i bevarelsen af freden i landet. Skete der naturkatastrofer, kunne det nemlig være himlens tegn på utilfredshed med kejseren. Derfor var det så vigtigt, at han fulgte forskrifterne og bad til guderne om god høst herinde.

    Vi afslutter dagen med middag og Peking-opera, som er en traditionel kinesisk teaterform, der kombinerer musik, sang, dans, kampsport og mime. Den opstod i Beijing i det 18. århundrede og er kendt for sine stiliserede bevægelser, farverige kostumer og karakteristisk ansigtsmaling, som er med til at repræsentere de forskellige karakterer og deres egenskaber. Peking-opera fortæller ofte historier fra kinesisk folklore og mytologi og er en vigtig del af Kinas kulturelle arv.

    Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

    Overnatning: Beijing

  • Dag 12

    Beijings højdepunkter

    I dag kører vi til Den Himmelske Fredsplads, der er den største åbne plads i nogen by i verden og meget større end f.eks Den Røde Plads i Moskva. Den har et areal på 440.000 m².

    Pladsen har fået navn efter Den Himmelske Freds Port (Tiananmen), der afskiller pladsen fra Den Forbudte By. Herfra går vi igennem Den Himmelske Freds Port til Den Forbudte By. Et mesterværk i arkitektur og hovedsæde for 24 regenter i ca. 500 år. Inde bag de tykke mure omgav Kinas skiftende kejsere sig med hele deres hof af eunukker, konkubiner og tjenestepiger. Beskyttet af den kejserlige livgarde havde det store palads nærmest karakter af en lille by.

    Efter frokost skal vi på besøg i det imponerende Yonghegong-tempel, der er et meget smukt tempel for Lamaismen. Det er den specielle form for tibetansk buddhisme, der findes uden for Tibet. Oprindeligt blev bygningerne opført som bolig til en prins, den senere kejser Long Chen. Men på grund af en særlig regel, der sagde at ingen kunne flytte ind i et palads, der havde været beboet af en kejser, blev det i 1744 omdannet til tempel for Lamaismen, som på det tidspunkt var højt værdsat af Qing-dynastiet. Takket været en speciel indsats af Zhou Enlai lykkedes det at redde templet fra rødgardisternes hærgen under kulturrevolutionen.

    Om aftenen spiser vi fælles middag på en lokal restaurant.

    Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

    Overnatning: Beijing

  • Dag 13

    Sommerpaladset og tid på egen hånd

    I dag kører vi ud for at besøge Sommerpaladset, som blev bygget af Kejser Qianlong i 1750. Ud til Kunming-søen ligger kejserens palads med pagoder, korridorer, handelsgader og typisk kinesisk havekunst. Sommerpaladset siges at være et mesterværk i kinesisk havedesign og kom i 1998 på UNESCO's verdensarvsliste.

    Efter frokost er resten af dagen til fri disposition.

    Kig f.eks. rundt i de mange hutonger (smalle gader i den ældre bydel), hvor meget af Beijings dagligliv foregår. Man kan også besøge “Silkemarkedet”, som er et marked med en masse små boder og en vrimmel af mennesker. Her kan man for rimelige penge forsyne sig med tøj i både silke, bomuld og kashmiruld – men husk at “prutte” om prisen.

    Om aftenen mødes vi til fælles afslutningsmiddag og spiser Peking-and. Anden er tilberedt over åben ild med brænde fra appelsin-, fersken- eller pæretræ, og mange timers forberedelse er gået forud, før vi kan sætte tænderne i det sprøde og lækre andekød.

    Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

    Overnatning: Beijing

  • Dag 14

    Hjemrejse

    Vi kører til lufthavnen og vores hjemrejse starter.

    Måltider: Morgenmad på hotellet og frokost på flyet

Praktiske oplysninger

Her finder du relevante oplysninger om rejser til Kina

  • Pas og visum

    Rejsende med dansk pas kan fra den 8. november 2024 til den 31. december 2025 rejse ind i Kina med fly uden visum for ophold i op til 30 dage.

    Pas skal være gyldigt ½ år efter hjemrejse.

    Passet bør altid medbringes i løbet af dagen, da de fleste seværdigheder har sikkerhedskontrol, hvor pas skal fremvises.

    Det er altid en god idé at have en ekstra kopi af passets informationsside med. Den opbevares et andet sted end selve passet.

  • Vaccination

    I Kina er hygiejnen bedre end de fleste andre steder i Asien. Det er slet ikke noget problem, når vi opholder os på hotellerne. Men er man ude i byen, kan det være en god ide f.eks. at medbringe egne spisepinde, og generelt bare bruge sin sunde fornuft.

    Som i de fleste andre lande, anbefales det at være vaccineret mod smitsom leverbetændelse (hepatitis A), stivkrampe og difteri. Tal evt. med egen læge eller en specialklinik for rejsemedicin.

    Du kan også orientere dig på Seruminstituttets hjemmeside. Der kan være forskel på, hvilke vaccinationer der tilrådes.

    I forbindelse med din vaccination har Viktors Farmor to rabataftaler med Rejsemedicinsk- og Medicinsk Speciallægeklinik (Jens Baggesens Vej 90 B 8200 Aarhus N) og Udlandsvaccinationen I/S (Ørestads Boulevard 5, 2300 København S). Ved begge steder får du op til 10% i rabat ved vaccinationer.

  • Valuta

    Kineserne er stort set gået over til elektronisk betaling med en app på deres mobiltelefon, svarende til MobilePay. Man kan dog stadig bruge kontanter, men nogle gange har kineserne ikke byttepenge, som du så skal vente på.

    Der er to betalingsapps: AliPay og Wechat, hvor man kan tilslutte sit vestlige kreditkort (Visa, Master, Diners, American Express mv.). Sikkerheden er høj. For at bruge de 2 nævnte betalingsapps kræver det dog, at man har en telefon med dataadgang. Download gerne hjemmefra – AliPay er lettest at bruge. Husk at indtaste pasoplysninger. 

    Vi anbefaler, at du har en lille smule kinesisk valuta, da betalingsapp'en en gang imellem ikke fungerer. Det kan hæves i kontantautomater, der findes mange steder. Hvis du henvender dig til din danske bank i god tid, kan den sandsynligvis også veksle for dig.
    Store hoteller og shopping malls kan ofte tage internationale kreditkort, men de fortrækker de kinesiske betalingsapps.

  • Måltider

    Morgenmaden er i Beijing vestlig. På resten af turen er den kinesisk og består typisk af risvælling, kager, lidt surt og sødt, samt kinesisk te. Til frokost vil vi på det meste af turen medbringe en madpakke (kylling, pølse, sandwich, frugt el lignende) fra hotellet. Til aftensmad serveres varm mad på kinesisk maner. Ris med diverse grøntsags-, fiske- og kødretter.

  • Tidsforskel

    Når der er sommertid i Danmark, er Kina 7 timer foran Danmark. Når kl. er 12:00 i Danmark, er den 19:00 i Kina.

  • Fysisk form på rejsen

    Det forventes, at man kan vandre de angivne km på rejsen og er i god fysisk form, da der er mange stigninger på vandringerne og ofte et ujævnt underlag. 

  • Telefoni, internet og elektricitet

    Der er 220 volt, så danske el-apparater kan bruges. Danske elstik er brugbare de fleste steder, men medbring evt. en adapter.

    Man kan ringe og sende sms fra danske mobiltelefoner. De fleste store teleselskaber i Danmark har Kina med i deres World Roaming. Hvis det ikke er muligt hos dit teleselskab, kan du købe et eSIM kort her: https://esimkort.dk/esim-kina
    Ellers kan man købe et SIM-kort i Shanghai lufthavn til 1-200 kr.

    Der er i Kina blokeret for adgang til Google og de fleste sociale medier. Installer derfor en VPN, f.eks LetsVPN. Det skal gøres inden afrejse til Kina. Det koster pt. 49 kr. pr måned.

  • Fotografering

    Vil man fotografere personer bør man spørge om tilladelse først. Det er forbudt at fotografere militærbygninger, broer, grænseovergange, banegårde, lufthavne, militærfolk og politi.

  • Drikkepenge

    Drikkepenge til chauffører og lokalguider betales af Viktors Farmor.

    Officielt har det i mange år ikke været tilladt kinesere at modtage drikkepenge fra udlændinge, MEN i dag modtager de meget gerne drikkepenge. Er man meget tilfreds med servicen, kan 10 % lægges til regningen på hotel og restauranter.

  • Hygiejne

    I Kina er hygiejnen bedre end de fleste andre steder i Asien. Det er slet ikke noget problem, når vi opholder os på hotellerne. Men er man ude i byen, kan det være en god ide f.eks. at medbringe egne spisepinde, og generelt bare bruge sin sunde fornuft. Drik ikke af vandet - heller ikke på hotellerne. På hoteller er der ofte termoflaske med kogt vand til rådighed. Det er muligt at købe flasker med mineralvand mange steder i Kina.

  • Påklædning

    Da temperaturerne kan variere bør man medbringe tøj til både køligt og relativt lunt vejr samt en vindtæt jakke og så selvfølgelig to sæt fodtøj (heraf et par gode vandresko eller -støvler). Desuden regntøj, solbriller og solhat. Da vejret netop skifter en del er det nødvendigt at have tøj med, som kan tages af og på lag for lag uden for megen besvær.

  • Indkøb

    De traditionelle souvenirs i Kina er stadig f.eks. silke (både i metermål og forarbejdet), lakarbejder, malerier og kalligrafi, cloisonné, stenstempler, drager, og meget, meget mere.

  • Prisniveau

    Et godt aftens-måltid i Beijing kan fås for ca. 50 kr. En øl på en restaurant koster ca. 10 kr, en sodavand eller vand ca. 3-4 kr. Vand i en kiosk koster ca. 2-3 kr.

  • Bagage

    Bagagen bør aldrig være tungere end at man til enhver tid kan bære det selv.

    Vær opmærksom på, at flyselskaberne ikke tillader powerbanks og e-cigaretter i den indtjekkede bagage. Har I sådanne apparater, skal de i håndbagagen. Powerbanks skal have tydelig angivelse af kapacitet.

    Vandrestave skal i den indtjekkede bagage.

    Medbring en dagtursrygsæk til drikkevand, vind-/regntøj og andre personlige fornødenheder til dagsvandringerne. 

  • Håndbagage

    Sørg altid for at have tandbørste samt lidt ekstra tøj/undertøj i håndbagagen så man er forberedt på det tilfælde, at bagagen kan være forsinket på bestemmelsesstedet.

    Vigtig medicin bør altid være i håndbagagen. Medbringer du receptpligtig medicin, i din håndbagage, skal navnet på recepten og flybilletten stemme overens. 

  • Pakkeliste

    Husk at supplere pakkelisten med:

    • Desinficerende gel
    • Tyndt regntøj og evt. paraply
    • Gode vandresko eller -støvler
    • Solcreme
    • Solbriller
    • Kasket eller solhat
    • Ørepropper
    • Siddeunderlag
    • Elastikbind (for en sikkerheds skyld)
    • lommelygte el. pandelampe
    • Gerne vandrestave
    • Vabelplastre
    • Myggemiddel
  • Værd at vide

    For alle, der skal ud at rejse med Viktors Farmor, tilbydes 10% på varer, som ikke er nedsatte på Spejdersports webshop. Fordelskoden oplyses ved bestilling.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til Kina.