Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Sri Lanka: Natur og hvaler

4 nationalparker og hvalsafari

Tænk at stå ved rælingen og se havets jumbo, en blåhval på måske 200 tons, pløje sig gennem vandet ganske tæt på båden. At høre den prustende lyd, når hvalen sender en søjle af vand og udåndingsluft højt til vejrs.

Priser fra

22.990 kr.

Max. 20 deltagere

14 dages rejse

Start din rejse her

Udover hvaler oplever vi flokke af delfiner boltre sig langs båden på denne safari til havs. Vi skal også på tur i jeep ved skumringstid og spejde efter leoparder, elefanter og vandbøfler. Alt dette er muligt på en rejse til Sri Lanka. Rejsen går gennem nogle af de mest fascinerende steder på øen udfor Indien med det gamle navn Ceylon. Et skattekammer af natur og dyreliv.

Højdepunktet er en hvalsafari ud for Sri Lankas sydspids. Ud for kysten går havbunden lodret nedad og er derfor et velforsynet spisekammer for blåhvaler og kaskelothvaler. De boltrer sig i farvandet fra november til april. Man mener, de er på træk mod varmere vande i Det Arabiske Hav, men der er så meget plankton ud for Sri Lanka, at de bliver hængende et stykke tid og nyder godt af retterne. Sri Lankas sydspids er et af de bedste steder i verden at opleve blåhvaler og kaskelothvaler bl.a. fordi hvalfangst har været forbudt i Det indiske Ocean siden 1980erne.

Men der er mange flere oplevelser at hente i Sri Lankas storslåede natur. Vi besøger ikke mindre end fire nationalparker med regnskov, slette, brusende vandfald, gigantiske bregner og vilde orkideer.

Endeløse teplantager i højlandet, bløde sandstrande og livlige buddhistiske templer er nogle af de billeder, vi får med hjem fra denne rejse.

Se desuden rejseleder Hanne Christensens mange flotte dyrebilleder her og fuglebilleder her.

5 gode grunde til at rejse til Sri Lanka med Viktors Farmor:

  • Se kaskelot- og blåhvaler i havet syd for Sri Lanka
  • Spejd efter elefantflokke og fugle i Udawalawe-nationalparken
  • Oplev Sinharaja-regnskoven: Et internationalt biosfærisk reservat
  • Hold øjnene åbne efter leoparder i Yala-nationalparken
  • Udforsk Bundalas Wetlands med et rigt fugleliv

Dagsprogram

  • Dag 1

    Afrejse

    Vi sætter kurs mod Østen.

  • Dag 2

    Ankomst til Sri Lanka - Kandy

    Efter ankomst til Sri Lanka kører vi til Kandy.
    Kandy ligger på en slette midt mellem høje bjerge og slynger sig rundt om Sri Lankas største flod Mahaweli.

    Byens behagelige, tempererede klima, dens sceniske placering og dens rige historie har gjort den til et yndet opholdssted for rejsende.

    Byen er også den naturlige port ud til højlandets bjergtoppe. I næsten to århundrede var Kandy et tilhørssted for det stolte kandyanske kongerige, indtil riget faldt for briterne i 1815.

    Vi har to overnatninger på hotel i bjergene nær Kandy. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt. Er der tid, tager vi efter ankomst på en lille vandretur i området ved hotellet.

    Måltider: Aftensmad

    Overnatning: Kandy

    Moderne hotel i naturskønne omgivelser ved foden af Heerassagala-bjerget i Kandy. Foto Viktors Farmor
  • Dag 3

    Vandretur i Hanthana bjergene og Kandy byrundtur

    Efter en tidlig morgenmad skal vi på en 3-5 timers vandretur i Hanthana bjergene. De, der ikke har mod på vandreturen, kan blive tilbage på hotellet og nyde omgivelserne.

    Undervejs på vandreturen er der flotte panorama udsigter over bjergene og ned mod dale, theplantager, eucalyptus-træer, bambus og eksotiske planter. Undervejs ser vi flere fuglearter.

    Om eftermiddagen kører vi til Kandy for at opleve Tandens tempel, hvor et helligt tandrelikvie fra den store buddha har været forankret siden det fjerde århundrede. Templet har dekorative vægge, et gyldent loft og fine træarbejder. Religiøse ceremonier (pooja) afholdes dagligt ved daggry, til middag og ved skumringen. Disse er ledsaget af traditionel musik og trommespil.

    Sidst på eftermiddagen ser vi kulturel dans nær Kandy søen.

    Måltider: Morgenmad og aftensmad

    Overnatning: Kandy

    Moderne hotel i naturskønne omgivelser ved foden af Heerassagala-bjerget i Kandy. Foto Viktors Farmor
  • Dag 4

    Botanisk have, tefabrik og Nuwara Eliya

    Efter morgenmaden besøger vi Kandys botaniske have med mere end 60 hektar kyndigt designede plæner, pavilloner og planteopsatser med mange orkidearter.

    Herefter kører vi op i bjergene mod Nuwara Eliya og gør holdt for at nyde udsigterne til de mange teplantager. Vi besøger naturligvis også en tefabrik og får forklaret om hele processen. Vi bliver klogere på forskellen på den grønne og den sorte te. På topskuddet og det støv, som de lokale kalder te. 

    Nuwara Eliya er en idyllisk bjerglandsby i 1868 meters højde med huse og hoteller i et levn fra en engelsk tid. Klimaet i Nuwara Eliva er dejligt køligt og behageligt. Vi går en tur i den overskuelige by med Gregory søen, marked, handel og liv.

    Måltider: Morgenmad og aftensmad

    Overnatning: Nuwara Eliya

    Charmerende hotel i en gammel kolonibygning men med moderne faciliteter med udsigt over søen og omgivet af skov. Foto Viktors Farmor
  • Dag 5

    Horton Plains nationalparken

    Vi tager tidligt afsted for at besøge Horton Plains, der ligger på et plateau i 1.200-2.300 meters højde over havet. Her i Horton Plains findes Sri Lankas anden- og tredjehøjeste bjergtoppe Kirigalpoththa (2.389 m) og Thotupola Kanda (2.357 m). Men det som parken er mest kendt for er et ualmindeligt smukt landskab af bølgende bakker, som er dækket af skov, og dale med græssletter og ikke mindst den smukke udsigt fra World’s End.

    I nationalparken findes mange forskellige planter, hvoraf nogle kun findes i Sri Lanka. Her findes også et rigt dyreliv, med 24 forskellige arter pattedyr, bl.a. sambarhjort, vildsvin og leopard. Her er også et enestående fugleliv med 87 arter.

    Vi tager på en knap 10 km vandretur ad en ujævn sti, der fører os gennem den smukke natur til det brede brusende vandfald Baker’s Fall og til den enestående udsigt fra World’s End. World’s End er bogstavelig talt, hvor Horton Plains ender på kanten af en klippevæg, der falder næsten 1.000 meter til dalen nedenfor. På en vejrmæssig god dag, er der den flotteste udsigt til skovklædte bjerge og te plantagerne, der maler bjergsiderne og bakkerne grønne.

    På vejen tilbage til Nuwara Eliya besøger vi det smukke hindui tempel Seetha Amman. Vi har resten af eftermiddagen fri på egen hånd i Nuwara Eliya.

    Måltider: Morgenmad og aftensmad

    Overnatning: Nuwara Eliya

  • Dag 6

    Med tog og bus til Sinharaja regnskoven

    I dag tager vi på en smuk togtur i højlandet fra Nanu Oya til Haputale med udsigt til grønne theplantager.
    Herefter kører vi med bus mod sydvest til foden af det centrale højland og har to overnatninger i simpelt lodge ved Sinharajas tropiske regnskov.

    Sinharaja er et skovreservat med et areal på ca. 110 kvadratkilometer regnskov. Reservatet er beskyttet af UNESCO, da det rummer forskellige levesteder for diverse endemiske dyre- og plantearter, der kun holder til her. Høje slanke træer med raslende blade, gigantiske bregner, vilde orkideer, brusende vandfald, skvulpende vandløb og svirrende sommerfugle er de naturopdagelser, vi kan gøre i den uberørte regnskov. Her er der blevet set mere end 140 fuglearter inklusive 28 ud af de 33 arter, der kun findes på Sri Lanka.

    Måltider: Morgenmad og aftensmad

    Overnatning: Lodge ved Sinharajas tropiske regnskov

    Et overnatningssted af lidt mere beskeden karakter, hvor beliggenheden ved floden og udsigten til bjergene dog opvejer de lidt mere enkle faciliteter. Foto Viktors Farmor
  • Dag 7

    Safari i Sinharaja regnskoven

    Tidligt om morgenen går vi på udkig efter de mange fugle. Vi vender tilbage om eftermiddagen. For de der har lyst, tager vi på endnu en vandretur sidst på eftermiddagen.

    Måltider: Morgenmad og aftensmad

    Overnatning: Lodge ved Sinharajas tropiske regnskov

  • Dag 8

    Safari i Udawalawe nationalpark

    Vi kører ad snoede veje fra Sinharaja regnskoven til Udawalawe nationalpark. 

    Bevoksningen i Udawalawe nationalparken er lav, og det er derfor nemt at se de mange dyr i parken. Her lever omkring 500 elefanter. De bevæger sig ofte rundt i store flokke. Bøfler og dådyr holder dem ved selskab sammen med desmerdyr, sjakaler, varaner og krokodiller samt et utal af fuglearter. Der findes også leoparder og læbebjørne i parken, men man skal være noget heldig for at se dem.

    På en game drive i nationalparken om eftermiddagen ser vi det varierede dyreliv.

    Måltider: Morgenmad og aftensmad

    Overnatning: Udawalawe

    Et fantastisk overnatningssted med indkvartering i luksuriøse telte i smukke omgivelser tæt på Udawalawa National Park. Viktors Farmor
  • Dag 9

    Safari i Yala nationalpark

    Vi nyder en rolig morgen i de frodige omgivelser, inden rejsen går mod sydøst til den fredfyldte by Kataragama, der er et helligt pilgrimsmål for flere religioner. 

    Om eftermiddagen tager vi på safari i Yala nationalpark, der er kendt for sin uberørte, vilde natur og det rige dyreliv. Nationalparken dækker over et imponerende areal på omkring 130.000 hektar og er inddelt i 5 sektorer, hvoraf kun 2 er åben for offentligheden. Yala byder på det bredeste tværsnit af landets dyr og planter. Det er her du finder verdens største antal af leoparder på ét sted – selvom det kan være svært at spotte pletterne i parkens skove. Du kan også se vilde elefanter, vandbøfler, aber, krokodiller og vildsvin – foruden et utal af farvestrålende fuglearter.

    Vi har to overnatninger i Kataragama.

    Måltider: Morgenmad og aftensmad

    Overnatning: Kataragama

    Et dejligt hotel beliggende lige ned til en sø og med en stor have og pool til at slappe af i. Foto Viktors Farmor
  • Dag 10

    Morgensafari i Yala nationalpark og besøg ved et helligt pilgrimsmål

    Vi tager på en tidlig morgensafari i Yala nationalpark på udkig efter “de tre store” – elefant, leopard og vandbøffel samt et utal af fuglearter. Der er også gode chancer for at se læbebjørne.

    Om aftenen besøger vi et farverigt, surrealistisk og helt igennem fantastisk hindu tempel, som helst skal helst opleves ved puja ofring i templet klokken 18.30. Der er en stemning af forlystelsespark med lys og forventning. Fade fyldt med frugt og farver, aroma og dufte fra brændende røgelse og olielamper. Lyden af kokosnødder, der knuses om kap med kimende klokker, skaber en helt fortryllende atmosfære. Et helligt pilgrimsmål for flere religioner. Denne hinduistiske del kan være et cirkus af ritualer og ceremonier, som får vores nordiske prosaiske livsholdning til at blegne.

    Måltider: Morgenmad og aftensmad

    Overnatning: Kataragama

  • Dag 11

    Fugle i Bundala nationalpark

    Vi tager tidligt afsted for at opleve Bundala nationalparken. 197 fuglearter er blevet registreret her, hvoraf de 139 er standfugle og 58 er trækfugle. De sidstnævnte ankommer i løbet af nordens vinter (sept.-marts). Bundala nationalparken ligger i en halvtør zone/steppezone, hvor nedbør er meget sæsonbetonet. 

    Efter safarien kører vi med vores bus langs sydkysten mod Mirissa. Vi stopper undervejs ved det interessante Dondra tempel.

    Vi har én overnatning på et hyggeligt boutique hotel i Matara.

    Måltider: Morgenmad og aftensmad

    Overnatning: Matara

    4-stjernet hotel i traditionel stil med smukke gårdhaver og brede verandaer og beliggende ud til havet. Foto Viktors Farmor
  • Dag 12

    Hvalsafari og Galle

    I dag tager vi på hvalsafari, hvor der er god chance for at opleve de store hvaler. Mirissa området betragtes som et af de bedste steder i verden at tage hen, hvis man gerne vil se blåhvaler, finhvaler og kaskelothvaler. Disse giganter og de lidt mindre, men charmerende artsfæller som brydeshvaler og spækhuggere, samt bl.a. snurredelfiner, kan spottes i det dybe hav syd for kystbyerne Galle, Mirissa og Kirinda. Hvalerne kommer ind til kysten fra slutningen af november til starten af maj.

    Efter hvalsafarien kører vi til Galle, hvor vi udforsker det hollandske fort og de smalle gyder med fine design- og kunstbutikker. Byens strategiske placering har tiltrukket både portugisere, hollændere og englændere, og i mere end 4 århundreder har Galle været et administrativt center for kolonimagterne og er i dag på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

    Vi fortsætter til Hikkaduwa, hvor vi har én overnatning. Vores resort ligger smukt ved en sø lidt inde i landet.

    Måltider: Morgenmad og aftensmad

    Overnatning: Hikkaduwa

    Fint hotel beliggende i rolige omgivelser med flot udsigt til Hikkaduwa søen. Foto Viktors Farmor
  • Dag 13

    Kanel og bådtur på Madu floden

    Vi tager på bådtur op ad den brede Madu flod til Madu Ganga Wetland. I dette vådområde ligger 36 små øer, hvor nogle af dem er beboet af traditionelle fiskere. På øerne produceres også kanel og olie. Her findes mange fugle og ofte ses kæmpe-egern.

    I området findes også miner, hvor man udvinder de berømte månesten i smalle gange under jorden.

    Hvis der er tid, besøger vi Tsunami fotomuseet og monumentet sidst på eftermiddagen, inden vi fortsætter til et hotel nær lufthavnen. Her spiser vi middag og kan skifte tøj, inden vi kører til lufthavnen og vores hjemrejse starter.

    Måltider: Morgenmad og aftensmad

  • Dag 14

    Hjemkomst

    Vi rejser hjem mod det danske igen. 

Hoteller

Se nogle af de hoteller, vi plejer at bruge på vores rejse rundt i Sri Lanka. Der kan ske ændringer i programmet, men nye hoteller vil være af samme standard.

Moderne hotel i naturskønne omgivelser ved foden af Heerassagala-bjerget i Kandy. Foto Viktors Farmor

Randholee Resort i Kandy

Vi bor på et moderne hotel i naturskønne omgivelser ved foden af Heerassagala-bjerget i Kandy. Der er en fantastisk udsigt over landskabet fra hotellets pool. 

Charmerende hotel i en gammel kolonibygning men med moderne faciliteter med udsigt over søen og omgivet af skov. Foto Viktors Farmor

Mirage Kings Cottage i Nuwara Eliya

Vi bor på et charmerende hotel i en gammel kolonibygning, men faciliteterne er fine. Derudover kan vi nyde udsigten over søen og omgivet af skov. 

Et overnatningssted af lidt mere beskeden karakter, hvor beliggenheden ved floden og udsigten til bjergene dog opvejer de lidt mere enkle faciliteter. Foto Viktors Farmor

Blue Magpie Lodge i Waddagala

Et overnatningssted af lidt mere beskeden karakter, hvor beliggenheden ved floden og udsigten til bjergene dog opvejer de lidt mere enkle faciliteter. 

Et fantastisk overnatningssted med indkvartering i luksuriøse telte i smukke omgivelser tæt på Udawalawa National Park. Viktors Farmor

Athgira River Camp i Udawalawe

Et fantastisk overnatningssted med indkvartering i luksuriøse telte med regulære senge, myggenet og eget badeværelse. Derudover ligger det i smukke omgivelser tæt på Udawalawa National Park. Alle telte kommer med en-suite badeværelse og indlagt strøm. 

Et dejligt hotel beliggende lige ned til en sø og med en stor have og pool til at slappe af i. Foto Viktors Farmor

Grand Tamarind Lake i Kataragama

Et dejligt hotel, som ligger lige ned til en sø og med en stor have og pool til at slappe af i. 

4-stjernet hotel i traditionel stil med smukke gårdhaver og brede verandaer og beliggende ud til havet. Foto Viktors Farmor

Amaloh Hotel i Matara

Amaloh er et lille og hyggeligt boutique-hotel på sydkysten af Sri Lanka. Stilen er traditionel med brede verandaer og røde tegltage, som er holdt oppe af søjler. Alle værelser har balkan eller en udgang til veranda. 

 

Fint hotel beliggende i rolige omgivelser med flot udsigt til Hikkaduwa søen. Foto Viktors Farmor

Kallabongo Lake Resort i Hikkaduwa

Vi bor på et fint hotel, som ligger i rolige og meget naturskønne omgivelser. Derudover kan vi nyde den flotte udsigt til Hikkaduwa-søen.

Hvad siger vores gæster

Praktiske oplysninger

Her finder du relevante oplysninger om rejser til Sri Lanka

  • Pas og visum

    Der søges online om visum. Det koster pt. 50 USD. Visumvejledning udsendes i god tid inden afrejse. 

    Ønsker I, at Viktors Farmor søger om visum på jeres vegne koster det 1.250 kr. i administrationsgebyr plus de 50 USD for selve visummet.

    Det er altid en god idé at have en ekstra kopi af passets informationsside med. Den opbevares et andet sted end selve passet.

    Passet skal være gyldigt 6 måneder efter hjemrejse.

  • Vaccination

    Som i de fleste andre oversøiske lande, anbefales det at være vaccineret mod smitsom leverbetændelse (hepatitis A), stivkrampe og difteri. Endvidere anbefales vaccination mod tyfus. 

    Viktors Farmor rådgiver af principielle årsager ikke om smitterisiko for malaria og om valg af malaria profylakse. Du bør tale med egen læge eller en specialklinik for rejsemedicin. Medbring evt. dag-for-dag programmet, hvorpå rejseruten er indtegnet.

    Du kan også orientere dig på Seruminstituttets hjemmeside. Der kan være forskel på, hvilke vaccinationer der tilrådes. 

    I forbindelse med din vaccination har Viktors Farmor to rabataftaler med Rejsemedicinsk- og Medicinsk Speciallægeklinik (Jens Baggesens Vej 90B 8200 Aarhus N) og Udlandsvaccinationen I/S (Ørestads Boulevard 5, 2300 København S). Ved begge steder får du op til 10 procent i rabat ved vaccinationer.

  • Valuta

    Sri Lankas valuta er rupees (LKR). Det mest praktiske er at medbringe kreditkort kombineret med en smule USD i kontanter. Det er muligt at hæve rupees (LKR) efter ankomst til Sri Lanka. 

    Kreditkort kan ofte bruges i restauranter og shops.

  • Telefoni og internet

    Sri Lanka har selvvalg fra Danmark. Tryk 0094 + omr.nr + abn.nr. Fra Sri Lanka til Danmark trykkes 0045 + dansk nummer. 

    Man har på de fleste af hotellerne mulighed for at benytte sig af internettet.

  • Fysisk form på rejsen

    For at kunne deltage på rejsen skal du være godt gående og i en almindelig fysisk form. Rejsen egner sig ikke for bevægelseshæmmede, og det forventes, at du kan gå mindst 5 km. om dagen, samt håndtere din egen bagage.

  • Elektricitet

    Sri Lanka har ligesom Danmark 220 volt vekselstrøm. Stiktyper varierer meget. De fleste steder vil du kunne bruge de danske 2-ben-stik, dog nogle gange under lidt alternative forhold. Alternativt vil adapter nogle gange kunne lånes/lejes i receptionen på hotellerne. Vi anbefaler dog, at du medbringer et adaptersæt, der har flere typer stik at vælge imellem.

  • Drikkevand

    Det frarådes at drikke vandet. Mineralvand kan købes overalt.

  • Drikkepenge

    På grupperejser er drikkepenge til chauffører og lokale guider inkluderet i rejsens pris. Det anbefales, at man giver et lille beløb (ca. 100 LKR.) til stuepigen. Det er også kutyme at lægge 10% på de drikkevarer, man selv betaler (drikkepenge er dog nogle gange inkl.). 

  • Foto

    Sri Lanka er et paradis, når der drejer sig om billedmotiver. Vis respekt ved fotografering: Vis kameraet og smil og spørg om det er ok at tage et foto. Respekter et nej; især mange af de ældre bryder sig ikke om at blive foreviget. Militære områder, checkpoints samt lufthavne må ikke fotograferes.

  • Påklædning

    Srilankanernes holdning til påklædning er ret afslappet. Om dagen har man det bedst i let bomuld. T-shirts og kortærmede bluser/skjorter er anvendelige. Lårkort nederdel eller shorts til kvinder er ikke velset alle steder (f.eks. i templer og i større byer).

    I tempelområderne bør man af respekt for kulturen og religionen af med skoene og gå på bare fødder. Det kan for nogle være lidt ubehageligt pga. varmt sand og fliser samt småsten. Medbring evt. et par sokker til at tage på i tempelområderne. Ligeledes skal man helst dække sine skuldre og knæ. Ved besøg i Tandens Tempel i Kandy og Huletemplerne i Dambulla er bukser eller kjole, der dækker knæene, et krav.

    Det kan være køligt i bjergene, så man bør medbringe en trøje og en let vindjakke.

    Det ideelle tøj til safari er khaki, beige og grønne farver. Undgå stærke farver. Det anbefales at medbringe en varm trøje under kørslen til diverse nationalparker, som oftest foregår i åbne jeeps.

    Tatoveringer med Buddha anses som stærkt krænkende. Har man en sådan tatovering, skal den være dækket til under hele opholdet.

     

    På natur og hvaler rejsen:

    Der udleveres iglesokker på vandreturene i regnskoven og fugtige områder

  • Prisniveau

    Frokost på en restaurant koster ca. 50-80 kr. En øl koster ca. 20 kr. og en sodavand eller drikkevand ca. 5-10 kr.

  • Transport

    Sri Lanka er et tredjeverdensland med alt, hvad det indebærer. Trafikken kan være ret kaotisk, hvilket kan give forsinkelser i forhold til den lagte rejseplan. Der kan desuden ske forsinkelser/ændringer i rejseplanen som følge af dårlige vejrforhold, vejarbejde, sporarbejde på togstrækninger, vilde elefanter på vejen mm.

    Der kræves en god portion overbærenhed ved rejser på Sri Lanka. Livsstilen er meget langt fra den europæiske perfektionisme.

  • Bagage

    Bagagen bør aldrig være tungere end at man til enhver tid kan bære det selv. Der er som regel mulighed for at vaske tøj på de hoteller, hvor vi overnatter mere end en gang.

    Vær opmærksom på, at flyselskaberne ikke tillader powerbanks og e-cigaretter i den indtjekkede bagage. Har I sådanne apparater, skal de i håndbagagen.

  • Håndbagage

    Sørg altid for at have tandbørste samt lidt ekstra tøj/undertøj i håndbagagen så man er forberedt på det tilfælde, at bagagen kan være forsinket på bestemmelsesstedet.

    Vigtig medicin bør altid være i håndbagagen. Medbringer du receptpligtig medicin, i din håndbagage, skal navnet på recepten og flybilletten stemme overens.

  • Klima

    Da landet ligger så tæt på ækvator, er der ikke de store klimatiske forskelle. Temperaturen holder sig stort set konstant hele året igennem med omkring 30° i lavlandet og 18-20° længere oppe i bjergene. I Nuwara Eliya kan temperaturen falde til ca. 10° om natten. 

  • Tidsforskel

    Der er 4,5 timers tidsforskel mellem Danmark og Sri Lanka om vinteren, 3,5 om sommeren. 

  • Pakkeliste

    Husk at supplere pakkelisten med:

    • Solbriller
    • Håndklæde
    • Badetøj
    • Kasket eller solhat
    • Myggespray (DEET)
    • Solcreme
    • Medicin mod maveinfektion (tal med egen læge)
    • Håndsprit
    • Kikkert
    • Gode fastsiddende sandaler
    • Gode vandresko/-støvler
    • Vind- og vandtæt jakke eller regnslag
    • Tøj til safari - khaki, beige og grønne farver. Undgå stærke farver
  • Værd at vide

    På vandreture, safarier og hvaltur begynder dagen meget tidligt. For det meste ved 5-tiden. 

    For alle, der skal ud at rejse med Viktors Farmor, tilbydes 10% på varer, som ikke er nedsatte på Spejdersports webshop. Fordelskoden oplyses ved bestilling af rejse.

    Særligt for Sri Lanka natur og hvaler

    På vandreturene i regnskoven og til Horton Plains er det nødvendigt med almindelig god fysisk form. 

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til Sri Lanka